Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: About Lore-Master (Lore-Master Hakkında)
LotRO-Turkey.Com > The Lord of the Rings Online > Sınıflar > Lore-Master
Adrain
Öncelikle herkese merhaba.

Adım Arda oyundaki karakterimin adı Adrain (Lore-Master). Lore-Master hakkında elimden geldigi kadar tecrübelerime dayanarak sizlere bilgi vermeye çalışacağım.

Oyunda birçok class (sınıf) deneme fırsatım oldu ama en çok zevk aldığım Classes (sınıflar) Lore-Master,Hunter,Champion.Lore-Master oynuyorum çünkü;

çok eğlenceli ilginç bi o kadar da kontrolü eğlenceli bir sınıf.wound ve disease (debuf çeşitleri) kontrolü yapmak bir yandan savaşa katılmak aynı anda Fellowship (grup) içindeki insanların savasta onlara kazandıracak özellikleri aktarmak ve bu işlemler yoğun bir tempo içinde geçiyor ve bu beni çok eğlendiriyor ve işimi severek yapmamı sağlıyor... Lore-Master aynı zamanda oyunda birden fazla pet (evcil hayvan) sahibi olabiliyor.

Bunlardan bazıları Raven (kunduz) ilk petimiz'dir.Her zaman ihtiyaç duyabileceğimiz bir pettir. Bear (ayı) Low levels (düşükleveller) için çok iyi agro tutan bir pettir.ve çok yararlıdır.Lynx (kedi ve kaplan arası) bir pettir ve stealth(görünmezlik özelliğine sahiptir. Bu pet de Bear pet gibi çok iyi agro tutan bir pettir.Çoğu zamana hatta genellikle Crit vuruşlar yapabilen bir pettir. Eagle (kartal) Bir legendary trait skillidir, ve bu skill'e sahip olabilmek için 45 level de 2 kitaptan birini bitirmemiz gerekmektedir.Bu petimiz de işimize çok yarayan bir pettir diğer petlerimiz olduğu gibi.Ben eagle petinin en çok rez etme özelliğini seviyorum,Eğer savaş sırasında pet ölmeden sen ölürsen combat bittikten sonra pet seni rez edebiliyor ve en çok sevdiğim skilli budur.

52 lvl den sonra ise Moria paketinin eklenmesi ile birlikte Lore-Master'a iki pet daha eklenmistir. Bunlar Tiger (kaplan) (Oyunda cat olarak yazılmış) bir diğeri de Bog tur.bu yeni petlerimizinde bize katkısı çoktur.Ama en ço Bog'un bir özelliği var ki muhteşem birsey.%20 lik bir sanşla Conjaction açabiliyor olmasıdır..

Ben oyunda Lore-Master'ın çok eğlenceli ve çok ilginç bi sınıf olduğunu Angmar'da bulunan Udunion İnstance ında farkettim.O instance da Lore-Master ın işi o kadar zor ki (kimilerine göre) bunu eğlenceye çevirmek gerekiyor.

Boss bir yandan debuf atıyor onları silmekle uğrasıyorsun bir yandan sana verilen bir görev war onunla uğraşıyorsun, boss'a atack yapıyorsun debuff atıyorsun, Fellowship Te bulunan arkadaşlara buff atıyorsun ve bunların hepsi aynı olmak zorunda.

Verilen görevi yapamazsan Boss'un canı çoğalıyor, Fellowship'in wound disease leri silmezsen savaşı kaybetmene neden olabiliyor,diceksiniz ki potlarınız var tamam var ama bazen o savaşın heyecanı ile yanlış pota basma olanağı bile oluyor..O günden sonra

dedim ki kendi kendime; Arda vay be ne karakter oynuyorsun birden çok umutlandım heyecanlandım. çünkü bi grupla bir savaştasınız ve eğer bir kişi hata yaparsa tüm Grubun savaşı kaybetmesine neden olabilir.O yüzden kontrolü zor(ama eğlenceli) bi o kadar da oynaması zevkli. smile.gif ))

Öncelikle Lore-Master Dps bir sınıf değildir,Kimilerine göre dps sınıf olarak görünsede '' bence '' değildir. Çünkü; Lore-Master Bir Hunter kadar veya bir Champion kadar dps yapacak kapasitede değil.Hatta suan oyunda Captains (captanlar) bile Dps sınıf olarak savaşabiliyorlar.''bence'' Lore-Master'ı yarı Dps Class (sınıf) olarak nitelendirebiliriz.Lore-Master sınıfını hem Elf hemde Man ırkı olarak açma imkanını görebiliriz oyunda.

Kimi insanlara göre iki race (ırk) aynı özellikleri tanısa da ki tekniksel olarak tmm ama Elf'lerin büyü kabiliyetleri konusunda üstlerine yoktur.Ama bu Man ırkının güçsüz olduğu anlamına gelmiyor.Lore-Master' ı Oyunda ırklar içerisinde Bayan ve Bay şeklinde açabiliyoruz..Bu kadar ön bilgi yeter sanıyorum.. geri kalanları oyunda oynarken tecrübe ederek zaten göreceksiniz..

:::THE LORE-MASTER SKILLS:::

(Dmg miktarı level60 baz alınarak yazılmıştır.)

Light of The Rising Down: Bir Taktik skillidir ve 406 Light Damage verir ve 3 saniye mob u Stun eder.152 Morale ve 83 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir ve bu skilli 30 metre menzile (mesafe) kadar kullanabiliriz.(Benim Favori skillerimden birisidir). smile.gif

Burnings Embers : Bir Taktik skillidir ve 242 Fire damage verir.Bir Dot (Damage Over Time) skilli olup her 10 saniyede bir 74 fire dot(Damage Over Time) verir.Etkisi 30 saniye sürer ve 122 Power harcar.Cooldown 3 saniyedir.Bu skilli 30 metre menzile (mesafe)kadar kullanabiliriz.

Sticky Gourd : Bir Taktik Skillidir ve 276 Fire damage verir.117 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir ve bu Skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Cracked Earth : Bir Taktik Skillidir ve 223 Fire damage verir ve alan etkilidir.Etkisi 10 saniye sürer 30 saniye root etme özelliği vardır.152 Morale ve 83 Power harcar.Cooldown 10 saniyedir. %25 mob un bize karşı atağını kırmaya yarar.ve alan etkisi 7 metre'dir.Seçebileceği Maximum Mob sayısı 5 tir.Bu skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Gust of Wind : Bir Taktik Skillidir ve 207 Common Damage verir ve alan etkilidir.+7% Miss Chance (Şans) verir ve etkisi 2 dakikadır.152 Morale ve 83 Power harcar.Alan etkisi 7 metredir.Seçebileceği Maximum mob sayısı 6 dır. Cooldown 10 saniyedir.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Improved Staff-Strike : Bir Melee Skillidir ve 147.2% main kılıç hasarı ve 60 Damage verir.117 Power harcar.Cooldown 6 saniyedir ve bu skilli kullanabilmemiz için mob ile aramızda 2.5 metre menzil olması lazımdır.

Ancient Craft : Bir Taktik skilli olmakla beraber Lightning-Storm Skillini kullanabilmemiz için kullanmamız gereken bir skilldir.mob üzerinde -1.620 Armour Valou verir,Etkisi 30 saniyedir.309 Power harcar.Cooldown 1 dakikadır.Maximum seçebildiği mob sayısı 5 olmakla beraber bu skilli 10 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Lightning-Storm : Bir Taktik skilli dir ve 3 Atacktan oluşan vuruşları vardır.Bunlar; 394,394,394 Lightning damage'tir.Alan etkili bir skill olup en fazla seçebildiği mob sayısı 5'tir. 152 Morale ve 327 Power harcar.Cooldown 5 dakikadir.Bu skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.(benim favori skillerimden birisidir). smile.gif

Ents Go To War : Bir Taktik skillidir ve Pvp de çok işimize yarayan bir skilldir.551 Fire Damage verir ve alan etkilidir.(animasyon olarakta muhtesemdir).6 saniye stun etme özelliğine sahiptir.Maximum seçebildiği mob sayısı 5'tir.152 Morale ve 83 Power harcar.Cooldown 5 dakikadır.Bu skilli 15 metre menzile kadar kullanabiliriz.Trait arayıcılığı ile alabildiğimiz bir skilldir.

Wind-Lore : Bir Taktik skillidir ve +10% Atack duration ve -50 Ranged Damage verir.yani bu skilli biz ranged moblara yani skirmisher veya PVP de Black Arrow tarzı moblara kullanabiliyoruz.Bize attıkları damageleri neredeyse etkisiz hale getiriyoruz.Lore-Master'ın kilit skillerinden birisidir.30 saniye etkisi vardır.284 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir ve bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Wisdom Of The Council : Bir melee skillidir.+2031.7 morale yükleyebiliyoruz kendimize.Reflect damage olarak karşı tarafa 23 light damage verir.25% şans olarak 3 saniye stun imkanı tanır.Etkisi 1 dakika sürer ve 20 Power harcar.CoolDown 30 dakikadır.

Dispel Corruption : Bir debuff skillidir.Mob üzerinde bulunan corruption adlı buff ı silmeye yarar.17 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir.Bu skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.

(Sign Of Power:Sea All Ends) : Bir Taktik Skillidir.Mob üzerinde -720 Melee Critical Rating, -720 Ranged Critical Rating, -720 Tactical Critical Rating yapmamızı sağlar ve çok kullanıslı bir skilldir.etkisi 15 saniyedir.73 Power harcar ve Cooldown 1 dakikadır.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

(Sign of Power:Wizard's Fire) : Bir Taktik ve Debuff skillidir.Mob üzerinde 59 fire damage uygular ve aynı zamanda her 5 ila 10 saniye arasında 59 fire damage Dot verir.(damage over Time).73 power harcar.Cooldown 10 saniyedir.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

(Sign of Power:Wizardly) : Bir Taktik ve debuff skillidir. Mob üzerinde 58 Light damage uygular ve aynı zamanda her 5 ila 10 saniye arasında 58 light damage Dot verir.73 power harcar. cooldown 10 saniyedir.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Fire-Lore : Bir Taktik ve debuf skillidir.-30% Melee damage ve -2% Miss Chance verir.Okçuların bow larını kızartmaya yarar. ki düzgün ok atamasınlar diye smile.gif . Alan etkilidir. maximum seçebildiği mob sayısı 3'tür.Etkisi 30 saniye sürer. Cooldown 1 dakikadır. 67 power harcar.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

(Sign of Power:Command) : Bir debuff skillidir.Mob saldırılarını savaslatmak için kullanılır.-557 Parry Rating ve +20% Atack Duration verir.Etkisi 30 saniye sürer ve 73 Power harcar.COoldown 1.8 saniyedir. Bu skilli kullanabilmek için mob ile aramızda 40 metre menzil olması gereklidir.

Storm-Lore : Bir Taktik Skillidir.197 Light Damage verir ve alan etkilidir.3 saniye stun etme özelliği vardır.Maximum seçebildiği mob sayısı 3'tür.354 Power harcar.Bu skilli 5.2 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Sticky Tar : Bir alan skillidir.Genelde Mobları yavaslatmak için ve kullandığımız fire damage skillerin daha etkili olmasını sağlamak için kullanılır.147 Power harcar.Cooldown 1 dakika 30 saniyedir.

(Warding Knowledge:Drakes) : Bir alan ve debuff skillidir. genellikle Drakes(ejderhalar) üzerinde bir debuf oluşturmak ve kullandığımız skillerin özelliğini arttırmak için kullanılır.147 Power harcar.Cooldown 1 dakikadır.

(Sign of Power:Improved Cigilance) : Bir çeşit buff skilidir.Stealth(Görünmezlil Modundaki herseyi görmemizi sağlar.Özellikle Ettenmoorsta çok işe yarayan bir skilldir.73 Power harcar.Etkisi 5 dakikadır.Cooldown 3 saniyedir.

(Sign of Power Improved Rıghteousness) : Bir çeşit buff skilli olup büyük savaşlarda çok kullanılan bir skilldir.Anti stun özelliği vardır.60 saniye boyunca bir stun olamaz kullanan kişi ve mobların uygulamış oldugu knock-out, knock-down tarzı skillerin etkisini azaltır.73 Power harcar.Cooldown 3 saniyedir.

(Sign of The Wild:Improved Protection) : Bir çeşit pet buff skillidir.petin en büyük buff skillidir.+557 Parry Rating verir.Combat içerisinde -10% İncoming Ranged Damage, -10% İncoming Melee Damage, -10% İncoming Tactical Damage verir.Etkisi 17 dakikadır.66 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir ve Pete gelebilecek her 65 tane mobtan Wound, Disease,Fear gibi debufları temizleme özelliğine sahiptir.

Beacon of Hope : Bir Taktik skillidir.+1015.3 morale aktarımı yapar.(Seçtiğimiz kişiye,Seçtiğimiz kişinin fellowshipte olması zorunlu değildir bu skilli herkese karşı kullanabiliriz.152 Morale 116 Power harcar.Cooldown 30 saniyedir.Bu skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Share The Power : Lore-Master'ın kilit ve ana skillerinden birisidir.Power aktarmaya yarar.+800 power aktarır seçtiğimiz kişiye.680 power harcar.Bu skilli 25 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Leechcraft : Bir çeşit debuff temizleme skillidir.Aynı anda 3 Wound silebilme özelliğine sahiptir.+2435 Wound Resist Rating verir.Etkisi 1 dakikadır.17 Power harcar.Bu skili 25.2 menzile kadar kullanabiliyoruz.İlk başlarda in combat içerisinde kullanmamıza izin vermesede deed'ini yaptıktan sonra Lore-Master için kilit bir skill haline gelir ve in combat içerisinde kullanmamızı sağlar.

Tend the Sick : Bir çeşit debuff temizleme skillidir.Aynı anda 3 Disease silebilme özelliğine sahiptir.+2435 Disease Resist Rating verir. Etkisi 1 dakikadır.31 Power harcar.bu skilli 25.2 menzile kadar kullanabiliyoruz.İlk başlarda in combat içerisinde kullanmamıza izin vermesede deed'ini yaptıktan sonra Lore-master için kilit bir skill haline gelir ve in combat içerisinde kullanmamızı sağlar.

Inner Flame : Bir Taktik skillidir.Combat dışında kendimize Morale depolamamızı sağlar.Her 1 saniyede 40 morale almamızı sağlar.5 power harcar.Cooldown 3 dakikadır.Bu skill aynı zamanda petlerimiz üzerindede kullanılır.

Air-Lore : Bir çeşit buff skillidir. genellikle Tank(Guardian,Captain,Champion) gibi sınıflara verilir.Common damage geldiği zaman bu buffa sahip kişiye 23 negate damage ve 15 reflect damage verir.135 Power harcar.Etkisi 1 dakikadır ve cooldown 1 dakikadır.Animasyon olarak kullandığımız kişinin etrafında yıldırımların daire çizişini görebiliriz. smile.gif

(Warding Knowledge:Dead) : Bir çeşit alan ve debuff skillidir.Ölülere karşı(iskeletimsi yaratıklar) kullanılır ve debuf vererek onlara yaptığımız atackların gücünü arttırır.147 Power harcar ve cooldown 1 dakikadır.

Herb-Lore : Bir çeşit Root(Bağlama)skillidir.Bir yerde birden fazla mob varsa eğer maximum 3 kişiyi etkisiz hale getirmemizi sağlar.30 saniye stun özelliğine sahiptir.Cooldown 2 dakikadır. Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliyoruz.

Blinding Flash : Bir çeşit Daze,Stun skillidir.Kullandğımız mobu 30 saniye boyunda kımıldamadan beklemesini sağlar.73 Power harcar.Cooldown 15 saniyedir.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiriz.Kilit skillerden biridir.

Test of Will : Bir Taktik skillidir.232 Light Damage verir.Kullandığımız mobu 5 saniye stun etmemizi sağlar.152 Morale 71 Power harcar.Cooldown 1 dakikadır.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Bane Flare : Bir çeşit Daze, Stun skillidir.Sadece İskeletimsi yaratıklara karşı kullanılır.Alan etkilidir ve en fazla 3 mobu etkisi altına alabiliyor.15 saniye stunda tutma özelliği vardır.73 Power harcar.Cooldown 1 dakikadır.Bu skilli 10.2 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Power of Knowledge : Bir çeşit güç çekme skillidir.Kullanğımız mobtan Güç (Power) çekmemizi sağlar.Cooldown 1 dakikadır.Önemli ayrıntı Skilli kullanırken hareket halinde olmamız ve kullanacağımız mobtan oldukça uzak olmamız gerekir.Bu skilli 40 metre menzile kadar kullanabiliriz.

Ancient Wisdom : Bir çeşit buff skillidir.Sadece Lore-Master lar kendileri üzerinde kullanabilirler bu skilli.+60 will verir.Etkisi 30 dakika sürer.98 Power harcar.

Lore-Master böyle birşey her sınıfta olduğu gibi bu sınıfı da yaşayarak oynamak gerektiğini düşünüyorum.

''Dipnot'':: Yukarıda ilk başta belirttiğim gibi Lore-Master Tam anlamı ile Dps bir sınıf değildir.Skillerinden anlaşıldığı gibi bir taktik sınıftır.En önemli olayı Lore-Master'ın skillerini kullanırken ''Morale ve Power'' harcadığını görüyoruz.Bu durum sizde şüphe oluşturmasın.Lore-Master büyü yaparken kendindende bişiler harcar.Sonra benim Power'ımın yanında neden Morale 'im de gidiyor olmasın. smile.gif

Elimden Geldiği kadar anlatmaya çalıştım Lore-Master'ı umarım yardımcı olmuşumdur.Teşekkürler.

MERT ARDA

ADRAIN ADRAMELECH
Belegrador
çok güzel ve açkılayıcı bir guide olmuş, eline sağlık smile.gif
Karabey
Kesinlikle çok güzel..Teşekkürler.
MeL
Tesekkurler Arda ; guzel bir yazi olmus eminim sinifla ilgilenen arkadaslara faydasi olacaktir.
Anduniel
çok güzel ve açıklayıcı bir rehber olmuş saol adrain !
bende bir loremaster kullanıcısı olarak bişiler eklemek isterim.
loremaster bir melee sınıf değildir skill lerinede bakıcak olursanız zaten bir tane melee skill var.bundan dolayı sizin en büyük melee yardimciniz pet inizdir dövüş esnasında kendi karekterinizi ve pet inizi doğru kontrol ederseniz loremaster in kazanamayacağı dövüş yoktur ayrıca oynaması çok eğlenceli bir sınıf.Kalabalık gruplara karşı biraz zayıf ve bana görede heal skilleri yetersiz inner flame yi ulu orta yerde kullanamıyorsunuz dövüş esnasında hiç kullanamıyorsunuz zaten üstünüze biri atlayıp bozuyor angry.gif wisdom of council daha güzel bir skill 2k dan fazla morale veriyor ama cooldown süresi de 10dk buda uzun bir süre.

not: Adrain açıklamasında wisdom of council için cooldown süresi 30dk yazmış o 10dk olacak.
MeL
QUOTE(Anduniel @ Mar 24 2009, 11:03 AM) *
çok güzel ve açıklayıcı bir rehber olmuş saol adrain !
bende bir loremaster kullanıcısı olarak bişiler eklemek isterim.
loremaster bir melee sınıf değildir skill lerinede bakıcak olursanız zaten bir tane melee skill var.bundan dolayı sizin en büyük melee yardimciniz pet inizdir dövüş esnasında kendi karekterinizi ve pet inizi doğru kontrol ederseniz loremaster in kazanamayacağı dövüş yoktur ayrıca oynaması çok eğlenceli bir sınıf.Kalabalık gruplara karşı biraz zayıf ve bana görede heal skilleri yetersiz inner flame yi ulu orta yerde kullanamıyorsunuz dövüş esnasında hiç kullanamıyorsunuz zaten üstünüze biri atlayıp bozuyor angry.gif wisdom of council daha güzel bir skill 2k dan fazla morale veriyor ama cooldown süresi de 10dk buda uzun bir süre.

not: Adrain açıklamasında wisdom of council için cooldown süresi 30dk yazmış o 10dk olacak.

Heal acisinda flank'leri unutmamak gerek smile.gif
Anduniel
ettenmoors daki bütün warglar loremaster avcısı olmuş Glan Vraig den çıkar çıkmaz 5tane warg üstüme çullanıyor 5taneye yapcak bişiyom yok ama 3tane olunca 2sini alabiliyorum rolleyes.gif
Felassar
Kim ne derse desin benim icin oynamasi en keyifli karakter Lore Master.

Ayrica;

'This only would he say, that Imladris was of old the name among the Elves of a far northern dale, where Elrond the Halfelven dwelt, greatest of lore-masters.'
Anduniel
bana görede ne iyisi loremaster ondan betadan beri tek karakterdeyim laugh.gif lvl41 chmp var o kadar
Gilhor
kartal nasıl cıkartılıyor
Theodrien
level45 sınıf görevlerinin hepsini yapman lazım.
kaisersoze
selamlar. bişey soracağım. Oyunda yeniyim ve tahmin edileceği gibi daldan dala atlıyorum.Onu mu açsam bunumu devam etsem diye diye yerimde sayıp duruyorum.Şu anda level 24 loremaster ım var , aslında pve açısından fena sayılmaz( her ne kadar daha bişey görmesem de gb haricinde )
ama kimle spar yapsam kaybediyorum. RK çok rahat alıyo beni. warden yine öyle , champ ve burglara hiç şansım tutmuyo zaten. Acaba ben mi beceriksizim yoksa zaten bu levelde l-m nin çok fazla şansı yokmu. Yani end game pvp ve pve açısından biraz bilgi verirmisiniz ? Herkesi kesmek öldürmek değil tabi amacım ama her önüne gelenin de kesebileceği bir karakterden de sıkılma olasılığım yüksek. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
saygılar..
Nariel
Seninle alakalı birşey değil, LM başlangıç levellarında çok zayıf. Ben de seviyeme uygun görevleri yapamıyorum mesela. Keza 1vs1'lerde de aynı durum var. Bu sorun ileride düzelecektir, o champler burglarlar artık çocuk oyuncağı olucak senin için. Ancak yapımcıların RK fetişisti olma ihtialini de göz alarak bu sınıf için net birşey söyleyemicem.
Felassar
RK'da rahat alınıyor merak etme smile.gif 50 lvl'dan sonra açılıyor LM.
Nariel
Çok açılmasın boğulur. Valla bu iş sevgi işi, suyunu gübresini verirsen sana geri döner. Kadınlar çiçektir, çirkin kadın yoktur hesabı mellow.gif
Anduniel
QUOTE(kaisersoze @ Dec 24 2009, 01:39 AM) *
selamlar. bişey soracağım. Oyunda yeniyim ve tahmin edileceği gibi daldan dala atlıyorum.Onu mu açsam bunumu devam etsem diye diye yerimde sayıp duruyorum.Şu anda level 24 loremaster ım var , aslında pve açısından fena sayılmaz( her ne kadar daha bişey görmesem de gb haricinde )
ama kimle spar yapsam kaybediyorum. RK çok rahat alıyo beni. warden yine öyle , champ ve burglara hiç şansım tutmuyo zaten. Acaba ben mi beceriksizim yoksa zaten bu levelde l-m nin çok fazla şansı yokmu. Yani end game pvp ve pve açısından biraz bilgi verirmisiniz ? Herkesi kesmek öldürmek değil tabi amacım ama her önüne gelenin de kesebileceği bir karakterden de sıkılma olasılığım yüksek. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
saygılar..

Öncelikle lrm bir dps sınıfı değil crowd control,debuff vs. olabilir ama dps değil lrm nin dps si alan bazlıdır tek kişiye odaklı değilde 3-5 kişiye aynı anda saldırı şeklinde.lvl 24 iken spar da kaybetmen çok doğal wrdn,burg,chmp,rk bunlar zaten doğuştan dps var smile.gif lrm de ise 2tane dps si yüksek saldırı şekli var biri ent tekmesi öbürüde yıldırım çarpması bunlarıda lvl 40 dan önce göremiyorsun yıldırım skilli zaten lvl 50 ent tekmesi ise trait.
Felassar
Kendi dengim olan bir çok champ ve burglardan aggroyu çok rahat alabiliyorum LM olarak. Düzgün traitler ve legacy'ler ile gayet iyi dps'e sahip olabiliyor, özellikle de SoM sonrasında. Ama tabi ki asıl keyif cc, debuff ve pet olayında gizli.

Her ne kadar dps sınıfı olmasa bile oyunun açık ara en iyi dps sınıfı sayılan RK'ları da rahat alabiliyor LM'lar smile.gif

Boşuna over powered demiyorlar tongue.gif
Cavlas
Gerçekten eline sağlık bu bilgilere çok ihtiyacım olacak.
Bu arada ben Gashlakh(warg)
Adrain
hmm güzel bende Rainbowcookie(spider) r6 oluyor 5k kaldı brde warg ım var Karabash adında r7 olucak oda 2k sonra wink.gif tell atarsan bulusuruz keyifli oyunlar
Cavlas
Atarım tabi(yazları)
biggrin.gif
ZoRi
Büyü konusunda Elflerin üstüne yoktur denmiş. Traitler ile birlikte dersek; insanlar +15 Fate ve +12 Will sahibi oluyor, buna karşılık Elflerin yalnızca +12 Fate i var.

Taktik anlamda Elflerin İnsanlara karşı benim bilmediğim ne üstünlüğü var?
Anduniel
Elflerde zehirlenmelere karşı direnç özelliği var ama +12 , +15 fate çok önemli değil aradaki fark takılar ekipmanlar sayesinde kapanıyor çokda bir önemi yok sen hangi ırkı seçmek istiyorsan onu şeç.Ama insanların saatte bir 2k morale veren ve yine saatte bir kullanılabilen grubun moralini %2 arttıran özellikler mevcut.
Karabey
Sırf o traitler yüzünden Elf açmak istediğim halde Men açmıştım tankımı :/
ZoRi
Peki "Noble Savage" ve "March of the Ents" traitlerinin istedikleri sayfalar için "40+ random monsters" diyor. Bu bütün oyun dünyası içindeki 40+ her türlü yaratıklardan mı bahsediyor? Yoksa bunun belli bölgeleri var mı?
Karabey
Benim bildiğim vardı ya. Angmar ve Misty Mountains bölgelerinde Men-Kind'lardan toplamıştım ben ( orc,insan,uruk falan)

Birde aklım geldi ya. Ben o "Call Valar" mı ne var skill. Onu çözememiştim ya. Onu bilen var mı? Hangi skilleri etkiler o? Ve nasıl etkiler?
Flogard
şimdi 10 lvl oldum dün elf lm ile heal skili açıldı bi tane ama kendime atamıyorum. kendime atacak heal im ne zaman açılcak ?
Anduniel
Beacon of Hope ile başkasına atabilirsin. Lvl 20 de wisdom of the council açılacak onun ile kendine heal verebilirsin ama cd süresi biraz uzun.Ekstradan da hayvanın açıktayken ikinizide healleyecek bir skill daha var(İnner Flame).
Flogard
teşekkürler
Nariel
Ayrıca meslek olarak schoları al kanımca. Armourer senlik birşey değil, ilerletmesi de zordur zaten. Ya tinker ol ya scholar. İşine yarayacak olanlar bunlar.
Flogard
onu rasgele koydum smile.gif meslek alamadım bi nerden alınıyor smile.gif
Nariel
Google'da bulamadım Celondim'in haritasını, neyse. Elf isen Celondim'de Kuyrukdibi tepenin orasında. Haritadan Bard'ı bul -minstrel trainer değil- o Bard'ın yolunu takip et görüceksin peşisıra dizilmişler. Limanın oraya git batıdaki merdivenlerden çık görüceksin
Flogard
ulu camini neresinde kalıyor? diye sorasım geldi öyle tarif etmişsin hacım smile.gif teşekkürler eve gidince o npc yi bulup tavsiye ettiğin mesleklerden birini seçicem. konu daha uzamasın çünkü benim yorum yazdığım her konu sapıyor . kusura bakmayın
Nariel
Önemli değil. Yahu uzasın konu kimse karışmaz öyle konu uzatıyorsunuz falan diye biggrin.gif Karışacak varsada gelsin saat 10'da Soho'da.
Karabey
Craft Apperantice mi Master Apperantice mi ne var öyle birşey olması lazım ismi. Zaten anlarsın tıklayınca çıkan şeylerden.
Wisdom of Council çok iyi ya. Cooldown'ı hiç takmıyorsun kafana.Gerek kalmıyor çünkü biggrin.gif Birde İnsan olsaydın 2k heal traiti geliyordu. Onla birlikte çok güzel oluyor.
Sonra bazı traitler ile o beacon of hope'un hem induction hem cooldown süresini kısaltabilir. Attığı heal'ı artırabilirsin. Inner flame'in heal'ını artıran legendary silah özellikleri var sonra...Attığın heal skillerini çok güzel artırabiliyorsun. Şahsen çok güzel heal atıyorum açıkçası biggrin.gif Ama etten'de yetmiyor ^^
Tindis
elf lore mi men loremi?
Anduniel
Farketmez hangisi hoşuna gidiyorsa onu seç.
OzanHalilÖLMEZ
hazır konu canlanmışken end-game l.m. için ne gibi taktikler uyguluyorsunuz merak ettim smile.gif işime yarayacak birşeyler bulabilirim sanırım
LoreM
Guzel hazirlamissin, şunlari eklemek istedim
Kullandıgınız traitlere ve legendery silahiniza gore skilllerin harcadigi power ve morale degisir. damageleri farklı olur (bende ent go war 1400 flame damage 5 target) ve cooldown sureleri azalabilir. hatta bazi skiller kokten degisir. Etkiledigi mob sayisi cogalabilir. Lm tam bir dps clasidir. isterse Legendery skillleri ile tank bile olabilir. . aoe ozelliginden dolayi hunterin kesemedigi kadar mob toplayik tek seferde kesebilir.

Birde raven kunduz degil kuzgun dur (yani karga) xD
rydeathunt
bnde lrm kullanıcısıymmm lvl 22 güzelll paylaşımmm olmuşşş tşkkürler herkse.. smile.gif
rydeathunt
merhabalar .. oyunda daha yeniyimm lm karkteri,,lm'ninn 50 lvl den sonra açıldığını sölüosunuzz pekii hep yaratık mı kesicess yoksa savaşları var mı oyunu ve ayrıca mesleği nasıl edinecgimizz hakkında bilgisi olan varsa şimdiden tşkkürler.. gercektenn eğlenceli bir oyunn türk oynayıcalrınn az olması üzücü birass..gerçektnn diğer oyunlarda oldugu gibi savaşler varsa ilerleynn lvl lerde oyun daha zevkli hale gelicekk ...
vukmir
QUOTE(LoreM @ Aug 19 2011, 02:56 AM) *
Guzel hazirlamissin, şunlari eklemek istedim
Kullandıgınız traitlere ve legendery silahiniza gore skilllerin harcadigi power ve morale degisir. damageleri farklı olur (bende ent go war 1400 flame damage 5 target) ve cooldown sureleri azalabilir. hatta bazi skiller kokten degisir. Etkiledigi mob sayisi cogalabilir. Lm tam bir dps clasidir. isterse Legendery skillleri ile tank bile olabilir. . aoe ozelliginden dolayi hunterin kesemedigi kadar mob toplayik tek seferde kesebilir.

Birde raven kunduz degil kuzgun dur (yani karga) xD

dostum biraz fazla açılmışsın smile.gif traitin tillahını koysan LM'den tank yapamazsın bi kere. ha 20 level düşük inslerde ya da moblara karşı "show off" yapılır en fazla. dps konusunda da "tam bir DPS'dir" demek kesinlikle yanlış. zira sağlam 2 dps skillerinin cooldown süresi bir dövüş içinde ikinci defa kullanmaya asla yetmez. ha vurdu mu sağlam vuruyor, bu doğru. LM oyunda da geçtiği gibi "tam bir Support" karakterdir. hastasıyız.
Karabey
Niye uğraşıyorsun ki LoreM? Ben kendim uğraşmıyorum SG' de Gorothul'u ayıma tanklatıyorum.
Bknz. BombacıMülayım(allyofcemre) : O bir bombacı.

Onun dışında evet LM hatırı sayılır damaj atıyor.
vukmir
isim ve misyon muhteşem uyumlu biggrin.gif yazık da hayvana.
rydeathunt
back from the brink ne işe yarıo çözemedim sad.gifsöylyn olursa çok mtlu olucam smile.gif
Anduniel
Ölmüş adamı diriltmek için kullanılır. Savaş içerisinde kullanamzsın ayrı kullanman içinde shire tütünü gereklidir.
vukmir
ohoo andu biggrin.gif geçmiş günleri hatırlattın. o tütün olayını kaldırdılar isengard çıktığı vakit. direk yapılıyo skill. hatta rez mesafesini de güzel bir oranda arttırdılar.
Anduniel
Puhahahah mesafenin arttığını biliyodumda tütünlere dikkat etmemiştim hiç biggrin.gif Çantada duruyolar öylesine o zaman tongue.gif
Meghael
Lore-masterları Foundry tier 2 yi nasıl darma duman ettiğini videoya çekebilseydim keşke.Warden,Rune-keeper(ben) ve 4 lore master ile çarşı pazar karıştı.Burning embers spamleri falan mezler desen biggrin.gif Lore-master'ın bu kabiliyetleri şaşırttı beni yeni olarak.Pet class'ı olsada Crowd control ve dps olarak hatırı sayılır bir sınıf.Oynanmaya değer kısacası.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.