Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: SW:TOR Türkiye
LotRO-Turkey.Com > Genel > Duyurular, Haberler...
Theodrien

Evet, yanlış görmediniz. Star Wars: The Old Republic Türkiye sitemiz de yayın hayatına başlıyor. LoTRO konusunda yakaladığımız başarıyı, SW:TOR için de ortaya koymaya çalışacağız. Bu kadar potansiyeli yüksek bir oyun için, çok daha fazla çalışmamız gerekiyor tabi ki.

Sitemizi açtık, tabi ki biraz eksikleri var kesinlikle. Bunlar zamanla tamamlanacak şeylerdir. Ayrıca sitemizde iki adet (ilerde 3 bile olabilir) temamız olacak. Biri "Light Side", diğeri "Dark Side". Sevdiğiniz tarafa göre sitemizi kullanabileceksiniz. Ancak şu anda sadece Dark Side teması hazır durumda. En yakın zamanda diğer temamız da hazırlanacak.

Eğer sitemizde gördüğünüz eksikleri bizlere bildirirseniz, gelişmemizi hızlandırmada büyük rol oynarsınız.

Hepinize iyi forumlar dileriz smile.gif

http://www.swtorturkiye.com/index.php
akif87
Hayırlı olsun.
Alanore
QUOTE(Theodrien @ Sep 10 2009, 11:22 PM) *
Bu işe bu kadar ciddi bakanlar tek onlar değil

Zaten şu laftan sonra bir bomba bekliyordum, tam oldu biggrin.gif
Anduniel
Hayırlı olsun Alper
Karabey
Hayırlı olsun. İnş bizim site gibi hızla büyür smile.gif
remosi
hayırlı uğurlu olsun...inşallah güzel şeyler ortaya çıkar..
Amar
hayırlı olsun ve güç sizinle olsun tongue.gif
Nariel
Şu aralar çok meth ediliyor, başlayabilitem var yani. De nereden download ediliyor onu bulamadım. Yeni sitede burdaki gibi küçük küçük rehberler hazırlansa çok güzel olur.
Earendile
Oyun daha çıkmadı
Gilhor
hayırlı olsun potansıyelı yuksek oyun.zaten serıyı ızlıyorum bu ay cnbc-e den baya harıka bır seneryosu varmıs
Theodrien
Filmdeki yada dizideki konuyla alakası yok ancak oyunun smile.gif
Gilhor
konusu nedir peki jedinin donusunden sonrasımı ?
Earendile
hayır, old republic klon savaşlarından falan da öncesini anlatıyor.4.filmdeki yavin savaşından 3356 yıl öncesi oluyor galiba tarihi.
Theodrien
Bu oyunu oynayacak kişinin mutlaka Knights of the Old Republic serisini bitirmiş olması gerekiyor. Eğer önceki 2 oyunu oynamadıysanız, bu oyunun hikayesinden birşey anlaşılmayacaktır.
Alanore
İlk kotor oynayışımda final sahnesinde o kadar dumur oldum ki gözlerime inanamadım. Hatta oyun bozuk sandım ve patch indirdim, sildim tekar kurdum denemediğim şey kalmadı. 2 gün sonra netten araştırdım ki o gördüklerim gerçekmiş. Rahat bi 5dk pc başında kitlenip kaldığımı hatırlıyorum.
Nariel
Ya benim alette Lotr ve WoW'dan başka bir oyun yüklü değil. WoW'u da uninstal ettim zaten bir tek Lotro var. Öyle fazla oyun oynamıyorum, denk gelirse Sims Monopoly falan. Çok eskiden de Jedi II yada III'ü oynamıştım, o bağlamıştı baya kendine. Şöyle adam akıllı bir SW oyunu oynayayım istiyorum, download edebileceğimiz bir yer var mı?
Gilhor
star wars force unleashed ben oynadım cok guzeldi sanada tavsıye edım.sımdıde ek paketı cıkmıs bu oyunun
Gilhor
star wars force unleashed ben oynadım cok guzeldi sanada tavsıye edım.sımdıde ek paketı cıkmıs bu oyunun
Nariel
İndirebileceğimiz bir yer var mı peki?
Theodrien
Sitenin hostingi ve web sistemi değişerek tekrar kullanıma sunuldu. Yeni tasarım daha sadece ve hoş oldu sanırım. smile.gif
duu
Selamlar,

Bir Star Wars fanatiği olarak en büyük destekçilerinizden olacağıma emin olabilirsiniz.
umarım bu site gibi tanınmış olur. Zaten bundan şüphem yok. LOTRO için bile bu denli üye toplamış.
İnsanlarımız genelde rehber yolu ile oyunu sürdürmeye bayılıyor. Ayrıca yeni başlayanlar için de eşi benzeri bulunmaz bir bilgi kaynağı oluyor.

Star Wars Galaxies bir çoğunuz bu oyunu bilirsiniz. İlk çıktığı gün oyuna başlayıp yıllarca bu oynadım. Star wars evrenine karşı ayrı bir sevgim var. Freedom fighters (FrF) guildine girdim ve aile gibi birşey olduk. Şuan ortalama 30 kişide SWTOR u beklemekte.

Umarım en kısa süre içerisinde çıkar ve rahata, huzura ereriz.

Yanlız özellikle belirtmek isterim ki son traili seyretmeyenler yada SW evreni hakkında bilgisi olmayanlar mutlaka seyretsin gerçekten muhteşem ötesi bir trailer yapılmış.

edit, şunuda belirtmek isterim, Bizim zamanımızda yani SGW zamanlarının başlarında 1 yıl kastık biz jedi olmak için. Tabi oda sadece padawan seviyesi (başlangıç seviyesi). 32 meslek vardı yanlış hatırlamıyorsam ve hepsini kasmamız gerekti, sonrada holojenleri tabi. Bunun için SW evreni gerçekten sabır isteyen bir iştir.

Bazılarınız o ne yaa o kadar bekleyeceksin jedi olacaksın hemde en düşük seviye, sonrasında bir 6 ayda onu kasacaksın lvl yükseltmek için, sonrasındada item vs.. ama şunu söyleyebilirim sadece evet zaman uzun ama bu zaman içeirisinde aldığımız zevki inanın hiç bir oyundan almadık, alamadık. BH lere yem oluyorduk jedi lvl barımızın yarısı gidiyordu ki kolay dolan bir bar değildi. 1,5 günde kasardın belkide 3 günde kasardın bir kere BH tarafından öldürüldünmü o kasmış olduğun zaman çöpe giderdi. Delirirdin, çıldırırdın bir bara giderdin dansözleri seyrederdin, ama bu bile zevkverirdi. Saatlerce buff sıralarında beklerdik vs.. vs.. vs..

bunları neden yazıyorum? sadece SW evreninden post açılmışken güzel olanları yazmak istedim. Bşaşka bir nedeni yok yani smile.gif

umarım herkes ile orada görüşebiliriz.

Sevgiler..
Theodrien
Bu site şu anda kendini idare ediyor rahatlıkla, genel olarak yatırımlarımı SW:ToR için yapmayı planlıyorum bundan sonra.

Oyun çıktığında bazı anlaşmalar yapıp ilk çıktığı gün birkaç adet bedava oyun dağıtmayı planlıyorum. Eğer anlaşamazsam firmalarla, kendi cebimden dağıtacağım oyunları. Çünkü ben de SW evreninin bir hayranı olarak, ayrıca KotOR serisini sayısını hatırlayamadığım kadar oynamış biri olarak bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Böyle bir oyun için de, o oyuna yakışır bir site olması gerekiyor. Bunun için siteyi her şekilde duyurmaya çalışacağım tabi.

Gerçi bu aralar işimin yoğun dönemde olması dolayısıyla siteyi güncelleyemedik. Ramazandan sonra muhtemelen tekrar aktif olacaktır.

Teşekkür ederim bu arada desteğin için. Aslında biz de sitede yardımcı olacak birilerini arıyorduk, bu kadar sw evrenine düşkün ve daha önceden bu oyunlarla tecrübesi olmuş biri uygun olabilir. smile.gif
duu
günaydın,

Teklifin için teşekkür ederim Theodrien, ama ben yarardan çok zarar sağlarım.
çok yoğun çalışıyorum ve forumu ihmal etme olasılığım çok çok yüksek.
KLabul ederim sonra yüzüm kara çıkar. Ama işler hafiflerse seve seve yardımcı olurum dostum smile.gif

bunun yanında elimden geldiğince forumlarda yardımcı olmaya çalışırım tabikide smile.gif

bununla birlikte forum hariç diğer sayfalarda birşeyler yapmayı düşünüyormusunuz ? yazıları okumakta biraz zorlanılıyor gibi geldi bana.
Theodrien
Tüm portal ve forum teması değişecek sanırım. Daha farklı birşey yapmayı düşünüyoruz. Mevcut tema çok sade kalıyor. Zaten resmi site olmak gibi bir planımız olduğu için, en iyi siteyi yapmaya çalışacağız bakalım. Hem içerik, hem de tasarım olarak.
Wendigo
Star Wars'ı ömrümde bir kere bile ne izledim ne ilgi duydum belki bilmediğimden hiç ısınamadım.Ancak yeni yapılan site için logo,banner gibi şeylerde ufakta olsa yardımım dokunsun isterim.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.