Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Forum Kuralları
LotRO-Turkey.Com > Genel > Duyurular, Haberler... > Forum Kuralları
Theodrien

1.Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup,forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması; başka birini veya grubu küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle rica olunur. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı veya genel olarak çirkin kabul edilen iletiler yöneticiler tarafından silinecektir. Aynı tutumu sürdürmekte ısrarlı davranan kullanıcı site kullanımından süresiz men edilecektir. Bununla birlikte foruma katılan kullanıcıların seçtikleri kullanıcı isimlerinin de küfür içeren, diğer kullanıcıları taciz veya tahrik edecek özellikte olmaması gerekmektedir. Bu türde isimler doğrudan forum dışı bırakılacaktır. Aynı konu kullanıcıların avatar ve imzaları için de geçerlidir.

2.Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletiler yöneticiler tarafından düzenlenip veya içeriğine bakılmaksızın silinebilir.Tamamı büyük harfle yazılan iletiler saygısızlık (bağırma,sert çıkış) anlamını taşımaktadır.

3.Tartışma ve gerginlik yaratması olası bulunan ileti ve başlıklar haber verilmeksizin yöneticilerce silinebilir.

4.Konularda alıntı olarak yada kopyala/yapıştır şeklinde açılmış ise kaynak göstermeye dikkat edelim.

5.Yeni bir başlık açmadan önce Arama özelliği mutlaka kullanılmalıdır. Aynı konuya temas eden daha önceden açılmış başlık varsa sonradan açılan başlıklar silinebilir, veya taşınabilir.

6.Başlıkların ilgili yerlere açılmasına özen gösterilmesi büyük önem teşkil etmektedir. Başlığın konusu ile ilgili olmadığı bir bölüme açılması durumunda forum yöneticileri ilgili başlıkları kaldırabilir veya uygun bölümlere taşıyabilir.

7.Mesajların daha çok dikkate alınıp sonuca daha çabuk ulaşılabilmesi için Konu Başlığı satırında anlamlı ifadelere yer verilmelidir. Konu başlığı "YARDIM EDİN" veya "ACİL ACİL" olan başlıklar sanılandan daha az ilgi görmektedir. Başlıkta içerik hakkında bilgi verilmesi zorunludur. Herhangi bir başlık açmadan önce iyice düşünülmeli, yeterli açıklama içerip içermediğine dikkat edilmelidir. Konunun içeriğini anlatmayan başlıklar yöneticiler tarafından değiştirilebilir veya içeriğine bakılmadan direk olarak silinebilir. Konu başlığında YARDIM! ACİL! PLS HELP gibi ifadeler olan konular itina ile silinecek; devamlı aynı türde başlık açan üyeler gereken şekilde cezalandırılacaktır.

8. Yeni üye olan herkes üye adını argo, küfür ve anlamsız kelime karakterlerden oluşan bir yapıda seçemez. ( ör: asdfg , ... , #'11! vsvs ) . Bu tarz üye isimleriyle kayıt olan herkes sorgusuz forumdan uzaklaştırılır..

9. Forumda yasadışı şeylerin konuşulması/paylaşılması yasaktır.

10. Forumda Multi hesap (aynı üyenin birden fazla hesaba sahip olması) yasaktır. Multi hesaplardan hepsi yöneticiler tarafından silinebilir veya cezalandırılabilir.

11. Forumu kullanan her üye değerlidir. Forum kullanıcılarını terslemek, aşağılamak, sürekli küçümseyecek cevaplar vermek vb. kabul edilebilir bir davranış değildir. Bu konuda ekstra dikkat ve özen rica ediyoruz.

12. Foruma üye olan herkes forum kurallarına uymakla yükümlüdür. Forum kurallarından birisini veya birkaçını kasıtlı ve dolaylı ihlal eden üyeler cezai yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilirler.

Bu kurallar tüm herkesin daha huzurlu bir ortamda sohbet edebilmesi için vardır. Anlayışınız için teşekkürler... smile.gif

dipnot: bütün kurallar yönetim tarafından değiştirilebilir veya geliştirilebilir.

MeL
Uyelerimizden ricam benim klavyemde Turkce karakter olmadigi icin forumda Turkce karakter icermeyen yazilarimi mazur gorsunler.Ayarlardan degistirmesine degistiriyorum ama nedense hemen duzelmiyor ; bir sonraki oturumda uygulaniyor bu da benim oyunda SIKINTI yasamama neden oluyor.
Tesekkurler.
Mel
Belegrador
madde 7 düzenlenerek hizmete girmiştir smile.gif
Belegrador
Madde 11 ve 12 eklendi.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.