Gelmir
Feb 25 2011, 08:38 PM
Uzun uğraşlardan sonra 65 lvla ulaşmayı başardım.Ama bir problemim var.Bu levala kadar solo takıldım ve oynadığım serverda hemen hemen hiç Türk yok ( benim lvllarımda).Kendime güzel bir set yapmak istiyorum ama hiç fellowshipe giremediğim için milletin üstündeki itemlere ancak bakabiliyorum.Sizce güzel bir set için ne yapmalıyım?Kendi çabalarım ile alabileceğim bir set varmıdır?Statlarım rezalet durumda lvl kısmını kapatsam bu ada 55-60 arası dersiniz.
Tarelarien
Feb 25 2011, 09:40 PM
O levellerde alabileceğin en iyi set moria setidir. 21th Hall (zelem-melek) haritasındaki class trainerindeki barter items kısmna bakıp görebilirsin. 65 level için ise hunterlerin çoğu helegrod seti tercih ediyor. Ancak bu iki set için de 6 kişilik instancelara girmen gerekiyor. LFF kanallarına bir göz atman faydalı olabilir.
Gelmir
Feb 25 2011, 09:41 PM
Lff bizim serverda yerlerde sürünüyor.Çok ender rastlıyorum fellowship için adam arıyanlara.
Tarelarien
Feb 25 2011, 11:56 PM
Eh o halde kendine aktif bir kin bulmanın zamanı gelmiş
Gelmir
Feb 26 2011, 12:38 AM
Aslında tam kinshipten çıkıyordumki başkan mail atmış beni officer ilan etmişler.Bir mutlu oldum sanki işyerinde maaşıma zam yaptılar

.Şimdi çıksam ayıp olucak..
Meghael
Mar 4 2011, 02:10 PM
Helegrod öneririm =)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.