Theodrien
Apr 3 2009, 11:32 PM
Portal'ı daha da zenginleştirmek adına, birçok şey eklemek istiyoruz. Yani her istediğimiz şeye bir tıkla ulaşabilmemiz için fikirler düşünüyoruz. Bu konuda sizin de önerileriniz varsa, bu konu altından belirtin lütfen. Kullanışlı olabileceğini düşündüğünüz, güzel eklentiler falan varsa aklınızda, bunları bildirin bize
akif87
Apr 25 2009, 10:03 AM
Rehbere yeni bir konu eklendiğinde anasayfada haber cıksa veya rehberde o yeni konu hakkında yeni yazsa veya rss desteği olsa cunku her girdiğimde hangi konu yeni eklenmiş anlaşılmıyor..
Theodrien
Apr 25 2009, 11:12 AM
Sağ üst kısımdaki Son Haberler bölümünü "Son Eklenenler" olarak değiştirdim. Böylece Portal'a en son eklenmiş 5 yazıyı görebilirsiniz.
white
May 17 2009, 01:07 PM
Site şuan her açıdan yeterli aslında bence, ellerinize sağlık. Ancak belirtmem gerekir ki arkaplanınız çok yorucu. Bakın güzel değil demiyorum, o resim gerçekten mükemmel ancak bir forum arkaplanına gitmiyor, hatta siteyi ilk açtığımda bu arkaplandaki resim çıkana kadar ilk gelen grili ton çok daha mükemmel. Daha sade bir renk tasarımı yapmanızı öneririm, daha basit göz yormayan bir tasarım daha çok üye de çeker =)
Theodrien
May 17 2009, 09:26 PM
Bu konuda birkaç eleştiri daha aldık. Arkaplanı fırsat bulduğum en yakın zamanda yeniden tasarlayacağım.
Turin
Jun 18 2009, 03:30 AM
Aklıma şöyle bir şey geldi bir bölüm olsa öyleki forumdaki tüm üyelerin hangi serverlarda oynadığını toplu bir biçimde gösteren ? Böylece herkes kendi serverındaki Türk oyuncuları daha çabuk tanır, arkadaş listesine koyar kinshipine davet eder vs vs.

Benim gözüme çarpmadı böyle bir şey, buna benzer bir şey varsa affedin

Gerçi bazı üyelerin sol taraftaki kısa profillerinde lakap ve server yazıyor ama herkeste değil. Bide böyle topluca bir bölümde olması daha kullanışlı olur sanki. Ama böyle konu şeklinde açılıp sonra herkesin oraya serverını yazması şeklinde de olmamalı. Daha kullanışlı olması açısından Server başlıklarının altına o serverda oynayan oyuncuların listesi türünde bir şey bilmem anlatabildim mi
Alanore
Jun 18 2009, 12:01 PM
Gayet iyi niyetle söylemişsinde bunun izinle yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta biri gelip (özellikle profilinde yeterli bilgi olmayanlar) beni niye teşir ediyorsun diyebilir. Herkes tanınmak istemeyebilir. Sadece Türk olduğu için bir kişinin başka birine yardım etme zorunluluğu da yoktur. Diğer açıdan bakarsan tartışıp kavga ettiğimiz insanların içinde de Türkler yok değil

Bir anket aç istersen bu konu ile ilgili, isteğe göre gerekli düzenlemeyi yaparız
Theodrien
Jun 18 2009, 05:29 PM
Şu an oyunda birçok Türk var tanımadığımız. Bu kişiler yabancılarla oynamaktan zevk alan, Türklerle hiçbir ortamda bulunmak istemeyen kişiler. Bu kişilerden bazılarını tanıyorum şahsen, ama Alanore'nin de dediği gibi, bu kişiler kendilerinin teşhir edilmesinden pek hoşlanmaz.
Diğer kişiler için böyle bir bölüm açabiliriz diye düşünüyorum. Forumda profilinde oyun içi bilgilerini vermiş tüm herkesin bilgilerini o bölüme geçiririm. Güzel bir liste olmuş olur.
An itibariyle Samsun'da ve evimden 900 kilometre uzakta olduğum için bu işi yapmaya vaktim yok. Pazartesi günü evime dönüyorum nasipse, döndükten sonra ilgilenirim. Ya da Alanore ilgilenebilir bununla eğer vakti varsa.
Alanore
Jun 18 2009, 05:41 PM
*Alanore topu tutar* (ya da top yapışır

)
Edit: Portalda daha çok oyunun geneli ile ilgili haberler olduğundan portala değilde bu başlığı kendimizi tanıttığımız bölüme açtım. Bu konuyla ilgili yorumları artık o başlıktan yapabilirsiniz.
Gilhor
Aug 3 2009, 02:44 PM
foruma onlıne chat ekleyebılırsınız..
ornek olarak
http://www.senoyna.com/forumlar/
Theodrien
Aug 3 2009, 02:58 PM
Onu düşündük biz. Ama herkesin bir seviye içinde konuşacağına pek güvenmediğimden, ayrıca birçok spam yapan reklamcıların da siteye uğradığını göz önünde bulundurarak, vazgeçtik o işten. Forumda ayrı olarak muhabbet bölümü var, orada hangi muhabbeti yapmak istiyorsanız açabilirsiniz.
akif87
Aug 17 2009, 07:57 AM
Portala değilde foruma bir ozellik tavsiye etmek istiyorum.ogz forumunda "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster" diye bir link varya burda da olsa mesaj yazdığımız konuları rahat takip edebiliriz.buda forumda insanları daha uzun sure tutar diye dusunuyorum.
Minstriel
Apr 8 2010, 03:51 PM
Portal niçin güncel değil?
Theodrien
Apr 8 2010, 10:22 PM
Kimse kullanmıyor portalı. O kadar rehber bölümü yaptık, sıkça sorulan sorular bölümü yaptık, kimse bakmadı bile. Portalı kaldıracağım yakında. Sadece forum yeterli şimdilik.
akif87
Apr 8 2010, 10:31 PM
Ben portal kısmında ki rehberi sürekli kullanıyorum.
Cavlas
Apr 8 2010, 10:52 PM
Bende
Minstriel
Apr 10 2010, 10:46 AM
eğer oradaki rehbere forumdan ulaşılabiliyorsa bence de portal çok şart değil. wow-turk da adminlerden birisiyim, o kadar aktif bir forum olmasına rağmen portal o kadar az kullanılıyor ki benim de canımı sıkmıyor değil hani. ama buradaki rehber oradakilerle kıyaslanamaz, çok güzel bir iş çıkarmışsınız, kaybolması büyük kayıp olur gerçekten.
Nariel
Apr 10 2010, 05:12 PM
Wow turkten mi? Ezekeel sen misin yoksam

Büyük ihtimal doğru tahmin.
Minstriel
Apr 10 2010, 10:58 PM
Hayır, maalesef yanlış tahmin

Benegesseritus ordaki ben.
Nariel
Apr 10 2010, 11:08 PM
Ha bildim. Burada bazı başlıklarda birtakım laflar döndü ama kusra bakmayın artık

Hiç beklemezdim wow'dan birinin kalkıp lotro'ya geleceğini, oluyormuş demekki. Bu vesileyle hoşgeldiniz diyeyim. Bu sefer yardımcı olma sırası bizde
Minstriel
Apr 10 2010, 11:10 PM
Yok önemli değil, en azından bot değilim yani
Nariel
Apr 10 2010, 11:24 PM
Hehe

Yok bir zamanlar böyle yarım yarım anlaşılmayan mesaj atan kişiler yada botlar olmuştuda ona binaen öyle birşey demiştim
Alanore
Apr 11 2010, 12:54 PM
Kaz çevirme teknikleri v.13.7
Nariel
Apr 11 2010, 06:22 PM
Duyanda yalancı, riyakar, ikiyüzlü bir adam sanıcak beni ha lafa bak. Şikayet bile etmiştim saçma sapan mesajlar geliyor diye, özel mesaj yoluylada geliyordu. Seninde derdin benimle ha
Chavush
Jul 26 2010, 02:32 PM
forum yöneticilerine
3-4 gündür lotr yi free ve beta olarak oynamaktayım beta oynayanlara destek babında özel bölüm açarmısınız şimdilik bir sayfadan yazsak yeter artar. birçok bug ve özellik oyuna katılmış durumda hangisi bug hangisi kısıtlama yada hata anlamakta güçlük çekiyorum. 10 gün trial oynadım görebildiğim hiç bir hata yoktu. beta serverinde şuan için oynayan baya bi player sayısı var her daim online playerlere rastlamak mümkün. bu sayı gün geçtikçe artmakta. her görülen playerin 1 tane karakter açma hakkınıda düşünürsek bu mükemmel oyuncu sayısı demek. özel bölüm dememdeki kasıt örneğin meslekler bölümüne bir soru konusu açsam buradaki gerçek üyelere konu hatalıymış gibi görünme alaya alınma riski var. ayrıca bilgilerin karışma riski var. tabi ille olcak die bi isteğim olamaz henüz oyunun tutup tutmayacağı belli değil. bu kadar kısıtlama altında oynamak için lotr yi gerçekten seviyor olmak gerekiyor. bu konuda sizin düşüncenizide öğrenmek isterim.
saygılar.
Theodrien
Jul 26 2010, 05:26 PM
Oyun hakkında yanlış bilgiler var sanırım. Öncelikle bunları düzeltelim.
Oyun şu an betada değil, 3 seneyi geçti oyun çıkalı. Şu anki sistem sadece oyuna ücretsiz oynamak hakkı da getiriyor, birçok kısıtlamayla birlikte.
Bug yönünden oyunda bug bulunmuyor şu anda. Göreceğin her engel, ücretsiz oyuncular için yapılmış bir kısıtlamadır. Bu kısıtlamaların ne olduğu forumda illgili başlıklarda yazıyordu zaten.
Bu arada, masum duygularla bilgi almak için açılmış bir konu, bu forum içerisinde alaylanmaz. Dalga geçeni vururum.

Ama forumda hiçbir arama yapmadan en basit şeyi bile sormak için konu açılırsa, sonuçlarına katlanılır tabi. Çünkü biz 3 yıldır oyunu oynuyoruz, bu siteyi açtığımızdan beri de sürekli rehberler hazırlıyoruz. Biri çıkıp bu rehberlere bakmadan konu açarsa üzülürüz.
Galvorn
Jul 26 2010, 07:11 PM
Beta derken bu f2p için beta başladı onu kastediyor Chavush herhalde. Yeni oyuncu için orası karışık gelebilir haklısın ama NDA (non-disclosure agreement) diye birşey var. Orda gördüklerini burda açıklayamassın, boşu boşuna hesabın ban yer. (betadaki hesabını kastediyorum.) Büyük ihtimal forum yöneticilerine de mail gelir o yazı ve resimleri kaldırın diye. Ayrıca beta da olduğunu açıklaman bile yasak eski NDA değişmediyse.
Chavush
Jul 26 2010, 07:24 PM
yanıt için teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
Theodrien
Jul 26 2010, 08:22 PM
Eh, işten yorgun gelince f2p betası olduğunu düşünemedim tabi

Bu arada evet, open beta olmadığı sürece yasaktır öyle şeyler.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.