Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bi Kac Konuda Yardım Beklıorm Arkadaslar !
LotRO-Turkey.Com > The Lord of the Rings Online > Sınıflar > Hunter
Evollion
28 Lwl Elf Hunter ım war Lakin BOW Yanı Silah Konusunda Sıkıntı Çekiyorum . Arinora's Bow Adlı Bı Bow Kullanıorm Fakat Yetmemeye Başladı.. Ve Crafting hakkında pek bi bilgim yok Crossbow kağıtları falan çıkıyor fakat bunları nasıl yapacagım bilmiyorum. . Eğer Bu lvlde baska bir bow görewi var ise bilgilendirirseniz sevinirim veyahut craft ile ilgili bilginizi paylaşırsanız sevınrım arkadaslar. Tşkler.
Belegroid
2 level daha bekle 30 levelda hunter trainerdan bi görev alıcaksın ve o görevi yaptığında sana ödül olarak 2 tane silah sunacak biri bow diğeri crossbow ikisi de aynı yaklaşık olarak fazla bi farkı yok ordan crossbow istiyorsan crossbow'u seçerek crossbow alabilirsin
Theodrien
"Rehberler" kısmına göz gezdirmeni tavsiye ederim. Crafting ile ilgili birçok konu mevcut.
Evollion
Bow Sorunumu Şimdilik Giderdim Ticaretten Saglam Bi Bow Aldım . Craft Konusuna Göz Gezdirecegim İlginiz İçin Teşekkürler. Skirmish Yapiorm 30 a Kadar Bakalim.30 Olunca o Görewi Yaparım .
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.