Evollion
Dec 23 2010, 03:35 PM
28 Lwl Elf Hunter ım war Lakin BOW Yanı Silah Konusunda Sıkıntı Çekiyorum . Arinora's Bow Adlı Bı Bow Kullanıorm Fakat Yetmemeye Başladı.. Ve Crafting hakkında pek bi bilgim yok Crossbow kağıtları falan çıkıyor fakat bunları nasıl yapacagım bilmiyorum. . Eğer Bu lvlde baska bir bow görewi var ise bilgilendirirseniz sevinirim veyahut craft ile ilgili bilginizi paylaşırsanız sevınrım arkadaslar. Tşkler.
Belegroid
Dec 23 2010, 04:10 PM
2 level daha bekle 30 levelda hunter trainerdan bi görev alıcaksın ve o görevi yaptığında sana ödül olarak 2 tane silah sunacak biri bow diğeri crossbow ikisi de aynı yaklaşık olarak fazla bi farkı yok ordan crossbow istiyorsan crossbow'u seçerek crossbow alabilirsin
Theodrien
Dec 23 2010, 04:23 PM
"Rehberler" kısmına göz gezdirmeni tavsiye ederim. Crafting ile ilgili birçok konu mevcut.
Evollion
Dec 23 2010, 04:42 PM
Bow Sorunumu Şimdilik Giderdim Ticaretten Saglam Bi Bow Aldım . Craft Konusuna Göz Gezdirecegim İlginiz İçin Teşekkürler. Skirmish Yapiorm 30 a Kadar Bakalim.30 Olunca o Görewi Yaparım .
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.