Kendi adima konusayim 47 levellik bir kaptanim var ama bazen acaba banner kullansamiydim suan yoksa herald i mi cagirsaydim diye dusundugum cok an oluyor.
Takip ettigim kadariyla cok tecrubeli kaptanlar var forumda, hem onlarin tecrubelerinden yararlanmak hemde benimkileri aktarmak istiyorum
Herald
Avantajlar
-Bitmek bilmeyen bir sevda ile pesinizden kosturup duruyor(banner gibi surekli yenilemek zorunda kalmiyorsunuz Olene kadar tabiki..) ,
-Kucuk ancak dikkatli kullanildiginda durumu tersine cevirebilecek etkili bir heal skili bulunuyor.
-Ayrica +1 hope verebilir hale gelebiliyor (banner da boyle birsey varmi bilmiyorum )
-Sizin ortalama 150-200 vurdugunuz bir dusmana yaklasik 20-50 arasi bisiler vuruyor
-Shield Brother skilinizi kullanabiliyorsunuz ve atagini yada defansini arttirabilen skilleri yada bufflari kullanabiliyorsunuz.
Dezavantajlar
-Aptal ama cesur
-Kolay Öluyor, bu normal tabiki ama sonucta bir dezavantaj.
-savas aninda olunce geri cagiramiyorsunuz yada degistiremiyorsunuz.
-takilip kalabiyor, pesinizden kostururken kestirmelere dalarken iki defa dusunmek gerekli.
Banner
Avantajlar
-Bonuslari daha fazla
-Banneri dikme skilini savas aninda beklemeden yapabiliyorsunuz.
-Dusmanlari pesinize takip sizi zor durumda birakmiyor.
-Savas aninda banner in degisik bir turunu dikebilirsiniz, (mesela Banner of war ile baslayip mana sorunu yasamamak icin banner of victory i kullanabilirsiniz tabi bir kac skillik zamani gozden cikartmak sarti ile.. )
Dezavantajlar
-Belirli bir alanda savasmak zorundasiniz.
-Pusuya dustugunuzde Bannerinizi dikmek zorundasiniz, az da olsa zaman kaybi oluyor
-Dalgin biri iseniz kullanmayi unutabiliyorsunuz.
Not: level 56 da (yada o civarlarda kesin bir bilgim yok) okcu yada savasci gibi klaslara burunebiliyorlar. Ne kadar iyi vuruyor bilmiyorum ama okcu kulaga cok guzel geliyor bence bir kaptan icin
Benim bu konudaki tecrubelerim dahilinde paylasabileceklerim sanirim bu kadar, daha tecrubeli kaptanlarda paylasirlarsa bildiklerini cok guzel olur.
Tesekkurler..
hk (Melendil)