Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Herald mi Banner mi ?
LotRO-Turkey.Com > The Lord of the Rings Online > Sınıflar > Captain
heroickiller
Herald i mi yoksa Banner i mi tercih etmeli ?

Kendi adima konusayim 47 levellik bir kaptanim var ama bazen acaba banner kullansamiydim suan yoksa herald i mi cagirsaydim diye dusundugum cok an oluyor.
Takip ettigim kadariyla cok tecrubeli kaptanlar var forumda, hem onlarin tecrubelerinden yararlanmak hemde benimkileri aktarmak istiyorum smile.gif

Herald
Avantajlar
-Bitmek bilmeyen bir sevda ile pesinizden kosturup duruyor(banner gibi surekli yenilemek zorunda kalmiyorsunuz Olene kadar tabiki..) ,
-Kucuk ancak dikkatli kullanildiginda durumu tersine cevirebilecek etkili bir heal skili bulunuyor.
-Ayrica +1 hope verebilir hale gelebiliyor (banner da boyle birsey varmi bilmiyorum )
-Sizin ortalama 150-200 vurdugunuz bir dusmana yaklasik 20-50 arasi bisiler vuruyor
-Shield Brother skilinizi kullanabiliyorsunuz ve atagini yada defansini arttirabilen skilleri yada bufflari kullanabiliyorsunuz.
Dezavantajlar
-Aptal ama cesur biggrin.gif (Dikkatle gecmeye calistiginiz bir bolgede pesinize takilmasi en olanaksiz ve en can sikici dusmani takiyor koluna getiriyor- durumunu pasifte tutmaya ozen gosterseniz bile smile.gif )
-Kolay Öluyor, bu normal tabiki ama sonucta bir dezavantaj.
-savas aninda olunce geri cagiramiyorsunuz yada degistiremiyorsunuz.
-takilip kalabiyor, pesinizden kostururken kestirmelere dalarken iki defa dusunmek gerekli.

Banner
Avantajlar
-Bonuslari daha fazla
-Banneri dikme skilini savas aninda beklemeden yapabiliyorsunuz.
-Dusmanlari pesinize takip sizi zor durumda birakmiyor.
-Savas aninda banner in degisik bir turunu dikebilirsiniz, (mesela Banner of war ile baslayip mana sorunu yasamamak icin banner of victory i kullanabilirsiniz tabi bir kac skillik zamani gozden cikartmak sarti ile.. )
Dezavantajlar
-Belirli bir alanda savasmak zorundasiniz.
-Pusuya dustugunuzde Bannerinizi dikmek zorundasiniz, az da olsa zaman kaybi oluyor
-Dalgin biri iseniz kullanmayi unutabiliyorsunuz.

Not: level 56 da (yada o civarlarda kesin bir bilgim yok) okcu yada savasci gibi klaslara burunebiliyorlar. Ne kadar iyi vuruyor bilmiyorum ama okcu kulaga cok guzel geliyor bence bir kaptan icin smile.gif

Benim bu konudaki tecrubelerim dahilinde paylasabileceklerim sanirim bu kadar, daha tecrubeli kaptanlarda paylasirlarsa bildiklerini cok guzel olur.

Tesekkurler..
hk (Melendil)
Theodrien
Her zaman Banner kullanırım. Zaten en az %10dmg - %20morale veren bir banner takarsanız, o çıkarttığınız askerden çok daha güçlü duruma gelirsiniz. Hem üzerinizde takılı olduğu için size yüksek buffı oluyor, hem de savaşta diktiğinizde herald gibi +1 hope da veriyor.

Ayrıca belirli bir noktada savaşılmak zorunda değil smile.gif Cooldown çok kısa zaten, ben koşarken ard arda diyordum bayrağı.
Earendile
Benimde en sinir olduğum olay düşmanı peşine takması cidden çok sinir ediyor banner kullanmak daha mantıklı oluyor savaş alanlarında ama fellow ile sürekli bir yerlere giderken herald kullanıyorum bende.
Karabey
Banner kesinlikle en iyisi. Hele hele ilerki levellarda girilen instancelarda. Ancak düşük levelda avantajları çok oluyor atak yapma ve aggro alma skilleri olduğu için.

Birde oyuna yeni başlayan arkadaşlar bilir heraldları kadın savaşçı,hacı gibi değiştirince insanın hoşuna gidiyor xD

İlerde çıkan okçu herald ile de güzel iş görülebilir tabiki. Ama amacınız bir kaptan olarak gerekli buffları vermek olduğu için banner güzeldir smile.gif
heroickiller
QUOTE(Karabey @ Feb 22 2010, 10:50 PM) *
..

Birde oyuna yeni başlayan arkadaşlar bilir heraldları kadın savaşçı,hacı gibi değiştirince insanın hoşuna gidiyor xD
..

Hehe katiliyorum biggrin.gif

Tesekkurler yorumlariniz icin smile.gif
Theodrien
Okçu çıkarınca hem moralden, hem dps'den çok düşüyorsunuz. Pek kullanışlı değil.
Alanore
QUOTE(Theodrien @ Feb 22 2010, 09:10 PM) *
Ayrıca belirli bir noktada savaşılmak zorunda değil smile.gif Cooldown çok kısa zaten, ben koşarken ard arda diyordum bayrağı.

Koşarken ard arda banner dikerek raiddeki her bir elemanı sürekli buffta tutar Theo hiç acımaz tongue.gif

Eğer solo görevi solo olarak yapıyor ve dps yetmiyorsa yapılacak tek şey askeri çıkartmak. Bence bunun dışında banner buffı daha fazla olduğundan banner kullanılmalı. Support classlarda "bayrakla mı uğraşacam" demek gibi bir tembelliğe yer yok.
Meghael
58 levelda Oathbreaker alabiliyorsunuz ama ben Oathbreakera kadar banner ile devam edeceğim..
Tysre
Raidlerde ve zorlu instancelarda banner kullanıyorum. Solo yada basit instancelarda pasif ve asisti açık şekilde herald çıkarıyorum.

Banner'in equip edince verdiği %10 buff ve ayrıca dikince verdiği bufflarla gayet dayanıklı bir hale geliyorsunuz.
Ancak 2 de bir banner dikerekte boş yere powerı harcamış oluyorsunuz.

Öte yandan V3 de Herald ve Bannerlarla ilgili birkaç düzenleme geliyor. Heraldlar daha kullanışlı hale gelecek verdikleri buff açısından.

Archer heraldi çok ama çok gereksiz bir herald. Bonus vermiyor ustune Armor ve DPS'i de iyi değil.
Biloski741
Bende captainim bir sorum var
1.Acaba level atladıkça bannerin verdiği özellikler artıyormu yoksa her levelda aynımı ben shopta 2 banner gördüm pahalı olandan aldım ama bunu açık arttırmada daha iyisini bulabilirmiyim.
Anduniel
Bannerlarda da level kavramı var leveli yüksek banner daha çok buff verir ama kullanabilmek içimde senin uygun levelde olman gerekir ama kendi seviyende sana uygun 4-5 banner anca vardır işine yarayanı seç yoluna devam et smile.gif
Meghael
Bırak abi herald hikaye lanet olsun biggrin.gif <3 Banner <3 biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.