Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İnsanların Özellikleri
LotRO-Turkey.Com > The Lord of the Rings Online > LotRO Irklar > İnsanlar
Theodrien

İnsanlar onurlu birer savaşçılardır. Ancak diğer ırklara göre iradeleri daha zayıftır.

Özellikleri:

Pasif skill’ler:

Diminishing of Mankind:
Diğer ırklara göre Will’i (-8) düşük başlar.
Easily Inspired: Morale yenilemesi daha çabuktur.
Gift of Men: Fate (+15) olarak başlar.
Strong Men: Might (+15) olarak başlar.

Irksal Trait’ler:

Man of the Fourth Age: Warg’lardan 20 adet öldürdüğünüz zaman aldığınız, +20 will veren trait.
Return to Bree: 150 Warg öldürdükten sonra aldığınız, Bree kasabasına direk ışınlanmak için gelen bir trait.
Duty-Bound: Almak için 250 warg öldürmek gerekir. Eğer gruptaysanız, tüm grubun moralini %2 artırır. Sadece 10dk sürer, tekrar kullanmak için 1 saat beklemeniz gerekir.
Upper-Cut: Çok az hasar veren bir yakın mesafe atak skill’idir. Almak için 50 Wight öldürmek gerekir.
Tactics and Might Bonus: Conjuction olayında Power seçerseniz, %5 daha fazla power gelir, eğer saldırı seçerseniz, %5 daha fazla hasar verirsiniz. 100 Wight öldürmek gerekir.
Man Sword-Damage Bonus: Tek el veya çift el kılıç kullanıyorsanız, düşmana %2 daha fazla hasar verirsiniz. 150 Wight öldürmek gerekir.
Balance of Men: %1 Evade, %1 Parry, %1 Block şansınızı artırır. Mines of Moria paketi ile bu %1 yerine, farklı bir rakamla değiştirildi. Ancak yüzde olarak baktığınızda aynıdır. 150 Hillmen öldürmek gerekir.
Strength of Morale: Tüm insanların kullandığı bir trait kesinlikle. Savaşta zor durumdaysanız, bunu kullandığınız zaman moralinizi 2000-3000 civarı yükseltir. Tekrar kullanmak için 1 saat süresi vardır. 250 Hillmen öldürmek gerekir.
Virtuous Man: +1 Confidance, Justice ve Patience verir. Almak için Man of Bree ile friend seviyede reputation puanınız olması gerekir.

İnsan ırkının seçebildiği sınıflar:
Champion, Hunter, Captain, Minstrel, Lore-Master, Warden, Burglar, Guardian.

Oyuna başlanan bölge: Archet, Bree-Land.

(Bu yazı güncellenmeye açıktır.)
UmbyD
Güzel çalışma saol
ZoRi
Bu oyunda Captain az sayıda bulunuyor öyle gördüm gibi, bilmem doğru mu?
Ben yeni başladım, eğer uygun olursa ve gerçekten en az bulunan bu sınıfsa Captain kasabilirim.
Alanore
Kaptan sayısı oynadığın sunucuya bağlı da değişir ancak genel olarak bir kaptan sıkıntısı var hemen hemen her sunucuda.
Theodrien
Kaptan sıkıntısı mı var? Abi Moria paketinden sonra heryer kaptan kaynamaya başladı smile.gif Gerçi son durum nedir bilmiyorum da, gayet fazla kaptan var gibi geliyor bana. Seçmeyin benim sınıfımı kardeşim tongue.gif
Amar
kaptan güzel bir class hatta çok beğendiğim bir class fakat fello içerisinde muhakkak kaptan gerektiren bir durum olmuyor, keşke kaptanların daha önemli yada taktik yapılacağında kullanılabilecek özellikler verilmeli.
ama alper doğru söylüyor, seçmeyin adamın classını smile.gif

insanın özellikleri konu başlığı biraz komik gözüküyor smile.gif traitleri en iyi sınıf bence belki cüceler duruma göre daha baskındır fakat moral ve silah ustalığı olarak insanlar daha önemli seviyede, fakat yeri geldiğinde kaypak yeri geldiğinde yanar döner olma buffları sayesinde dikkat çekmezler smile.gif
ZoRi
Bi sıralama yaparsam ben çok gördüğüm insanların başında champion ve hunter geliyor, akabinde captain ve guardian... Minstrel genel olarak gerçekten az, ancak Warden da karar kıldım^^
Anduniel
Warden yeni bir sınıf olduğu için ötekiler kadar fazla değil ama oynaması zevklidir.
The Eowyn
Bana Öyle Geliyorki Herkes Champion ve Hunter Classlarında karar kılmış. Ne derece iyilerdir bilemiyorum ama Champion Seçmeyi düşünüyorum...Ama diğer Classlar da hiç boşverilecek gibi deil
Deniz
QUOTE(The Eowyn @ Jan 20 2011, 12:06 AM) *
Bana Öyle Geliyorki Herkes Champion ve Hunter Classlarında karar kılmış. Ne derece iyilerdir bilemiyorum ama Champion Seçmeyi düşünüyorum...Ama diğer Classlar da hiç boşverilecek gibi deil

Champion seçmeni öneririm çünkü gerçekten iyi bir dps ye sahiptir.Heavy armour u sayesinde de yüksek br defansı vardır.
Demon_Talon
Benimde 29 lwl warden ım var imladriste ama kasması çok zor gambitler yüzünden çok fazla power yiyor o yüzden şampiyon açmaya karar verdim biggrin.gif
serdart
QUOTE(Demon_Talon @ Jun 20 2011, 04:59 PM) *
Benimde 29 lwl warden ım var imladriste ama kasması çok zor gambitler yüzünden çok fazla power yiyor o yüzden şampiyon açmaya karar verdim biggrin.gif

Champion da az power yemiyor hani.

Gambitleri ezberlemekte ve hafızanda tutmakta zorlanıyorsan eğer skill barını boşalt ve kullandığın gambitleri sırayla diz. Bu seni rahatlatır.

Max. power' ını arttırmak için will içeren itemler kullan : 1 puan will 3 puan max. power artışı yapar.

Dövüş dışında powerım hızlı artsın diyorsan yine will, dövüş içinde powerım hızlı artsın diyorsan fate'ini arttır.
dunadein
Benim seçtiğim class captain oldu çok sağlamlar atak gücü olarak + bir süre sonra ally olarak wight çağırıyor henüz 29 levelim ama bir şey olmaz zamanla biggrin.gif
Blades
eline saglık. Captain olarak oyuna başlarsaniz skillerinize ve karakterinize daha cok kolay alışırsınız oyuna:) digerlerine alısmak bana göre zor ama size göre bilemiyecem.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.