Selamlar,
Bir
Star Wars fanatiği olarak en büyük destekçilerinizden olacağıma emin olabilirsiniz.
umarım bu site gibi tanınmış olur. Zaten bundan şüphem yok. LOTRO için bile bu denli üye toplamış.
İnsanlarımız genelde rehber yolu ile oyunu sürdürmeye bayılıyor. Ayrıca yeni başlayanlar için de eşi benzeri bulunmaz bir bilgi kaynağı oluyor.
Star Wars Galaxies bir çoğunuz bu oyunu bilirsiniz. İlk çıktığı gün oyuna başlayıp yıllarca bu oynadım. Star wars evrenine karşı ayrı bir sevgim var. Freedom fighters (FrF) guildine girdim ve aile gibi birşey olduk. Şuan ortalama 30 kişide SWTOR u beklemekte.
Umarım en kısa süre içerisinde çıkar ve rahata, huzura ereriz.
Yanlız özellikle belirtmek isterim ki son traili seyretmeyenler yada SW evreni hakkında bilgisi olmayanlar mutlaka seyretsin gerçekten muhteşem ötesi bir trailer yapılmış.
edit, şunuda belirtmek isterim, Bizim zamanımızda yani SGW zamanlarının başlarında 1 yıl kastık biz jedi olmak için. Tabi oda sadece padawan seviyesi (başlangıç seviyesi). 32 meslek vardı yanlış hatırlamıyorsam ve hepsini kasmamız gerekti, sonrada holojenleri tabi. Bunun için SW evreni gerçekten sabır isteyen bir iştir.
Bazılarınız o ne yaa o kadar bekleyeceksin jedi olacaksın hemde en düşük seviye, sonrasında bir 6 ayda onu kasacaksın lvl yükseltmek için, sonrasındada item vs.. ama şunu söyleyebilirim sadece evet zaman uzun ama bu zaman içeirisinde aldığımız zevki inanın hiç bir oyundan almadık, alamadık. BH lere yem oluyorduk jedi lvl barımızın yarısı gidiyordu ki kolay dolan bir bar değildi. 1,5 günde kasardın belkide 3 günde kasardın bir kere BH tarafından öldürüldünmü o kasmış olduğun zaman çöpe giderdi. Delirirdin, çıldırırdın bir bara giderdin dansözleri seyrederdin, ama bu bile zevkverirdi. Saatlerce buff sıralarında beklerdik vs.. vs.. vs..
bunları neden yazıyorum? sadece SW evreninden post açılmışken güzel olanları yazmak istedim. Bşaşka bir nedeni yok yani

umarım herkes ile orada görüşebiliriz.
Sevgiler..