IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> Merhabalar
Darcherillion
mesajMar 7 2010, 01:36 PM
İleti #1

Footman
Grup Simge

Grup: Free Peoples
Üye No: 176

Merhaba arkadaşlar, uzun süren WoW ve Aion maratonundan sonra beni zorlamayacak, sinir stres yaptırmayacak bir oyun arayıp dururken gözüm raftaki Lotro'ya takıldı. Aslında oyun henüz çok yeni iken başlamıştım ben Lotro'ya. Ancak o dönem oyunu bilgisayarımın bu oyunu bir türlü kaldıramaması ve neredeyse tüm çevremin WoW oynaması bizi mutlak olan ayrılığa sürüklemişti. Gel zaman git zaman bir gözüm sürekli Lotro forumlarında, WoW oynayıp durdum. Sonra bir fırtına Aion geldi ancak oda kendi fırtınasının içinde boğuldu gitti. Zaman Lotro zamanı rolleyes.gif Şimdi sizlere sormak istediğim, hangi server da oynamaya başlamalıyım? Snowbourn ve Laurelin arasında kaldım. Forumda gördüğüm kadarı ile Laurelin daha ağır basıyor ancak Snowbourn'da kurulmuş olan bir kinship var halihazırda. Benim bu oyundaki amacım günlük hayatta yaşadığım stresi akşamları bir nebze olsun atabilmek. O yüzden oyun içinde güzel arkadaşlıklar kurmam şart. Bu 2 server arasında kalmış bulunmaktayım. Uzun bir başlık oldu, başınızı şişirdiysem özür dilerim.
Go to the top of the page

+Quote Post
Theodrien
mesajMar 8 2010, 01:03 PM
İleti #2

Captain-General
Grup Simge

Grup: Valar
Nereden: İstanbul
Üye No: 1

Server: Snowbourn
Nick: Theodrien
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Hoşgeldin aramıza. smile.gif

----------------------
Mithrandir, Mithrandir, A Randir Vithren ..........................Mithrandir, Mithrandir O Pilgrim Grey
ú-reniathach i amar galen ..............................................No more will you wander the green fields of this earth
I reniad lín ne mór, nuithannen .......................................Your journey has ended in darkness.
In gwidh ristennin, i fae narchannen ................................The bonds cut, the spirit broken
I lach Anor ed ardhon gwannen .......................................The Flame of Anor has left this World
Caled veleg, ethuiannen. .......................... ..................... A great light, has gone out.

+Quote Post
Karabey
mesajMar 8 2010, 02:15 PM
İleti #3

Moderator
Grup Simge

Grup: Istari
Nereden: Istanbul - Atasehir
Üye No: 36

Server: Eldar
Nick: Cemre Karabey
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Aramıza hoş geldin. Umarım lotro maceran uzun soluklu olur. Lotro güzel oyun evet cidden güzel oyun ^^ Ancak sinir stresten değil de belki(!) sıkıntıdan oyunu bırakırsan bırakırsın biggrin.gif He o da eğer bazı şeyleri kafana takarsan olur. Yoksa amaç eğlenmek ise bırakılcak bi oyun değil. Misal benim lotroya dönüp dönmeme kararını kendi içimde tartışmadığım tek bir gün yok. O da bulunduğum yerde internet biraz sıkıntılı xD Demek istediğim lotro başlandıktan sonra bırakılması zor bir oyun. Hele hele oyunun gerçek zevkini alabiliyorsan..

Server'ı kafana takma. Her iki yerdede güzel kinshipler güzel dostluklar mevcut. Her gittiğin yerde hoş karşılanırsın smile.gif Baktın olmuyor 30 leveldan sonra tekrar server değiştirmek sorun olmaz çünkü senin gibi ön deneyimi olan biri için 30 level hiç birşey smile.gif

----------------------

+Quote Post
Belegrador
mesajMar 8 2010, 02:22 PM
İleti #4

Moderatör
Grup Simge

Grup: Istari
Nereden: Antalya
Üye No: 28

Irk:
Sınıf:
Meslek:

aramıza hoşgeldin smile.gif

ben bir snowbourn oyuncusu olmama rağmen sanırım senin istediğin tarzda oyun için Laurelin daha uygun. ama gerçek anlamda RP yapılıyor o serverda, bilmiyorum ne kadar ilgini çeker.

----------------------
"Sancaklarının ihtişamını gayet iyi hatırlıyorum... Bir arada onca ulu prens ve komutan, Kadim Günler'in görkemini ve Beleriand'ın ordularını aklıma getiriyordu. Yine de, Thangorodrim'in yıkıldığı ve elflerin de kötülüğe ilelebet son verdikleri yanılgısına kapıldıkları zamanki kadar kalabalık ve göz alıcı değillerdi..."

Belegrador diye başladı hikayemiz...
Belegrador'un Hikayesi...(RP)
Belegrador'un Ekran Görüntüleri...

+Quote Post
Cavlas
mesajMar 8 2010, 05:40 PM
İleti #5

Sergeant of the Guard
Grup Simge

Üye No: 324

Nick: Aniewen
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Aramıza hoşeldin smile.gif
Ben snowbourn da oynuyorum ortam güzel bence snowbourn wink.gif

----------------------
Geçemezsin,"Ben Gizli Ateş'in bir hizmetkarıyım,Arnor'un alevini kullanırım. Geçemezsin.Kara ateş seni kurtaramaz,Udün'un alevi.Gölge'ye geri dön!Geçemezsin.(Gandalf)

+Quote Post
Anduniel
mesajMar 8 2010, 06:28 PM
İleti #6

High Warden
Grup Simge

Nereden: İstanbul
Üye No: 11

Nick: Anduniel
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Hoşgeldin Aramıza smile.gif

----------------------

+Quote Post
Theodhir
mesajMar 9 2010, 02:14 AM
İleti #7

Sergeant of the Guard
Grup Simge

Üye No: 99

Server: Laurelin
Nick: Theodhir
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Bende Laurelin e gel ortam acaip derdim emmeee tongue.gif sonuç olarak ne aradığına ne istediğine bağlı olarak değişir server seçimi.Rp veya daha yoğun ortadünya havası istersen tabiki bizim Laurelin serverına bekleriz,ama bu demek değilki snowbourn kötü happy.gif burdaki yazılanları okursan zaten ordaki dostlarımızında ne kadar yardımsever kişiler olduğunu anlarsın.
İşin özü server fln hikaye orta dünya şahane,aramıza hoşgeldin cool.gif

----------------------
Name : Theodhir (Theodryth , Belegrien)
Class : Man - Hunter
Level : 65
Server : RP-Laurelin
Kinship : Bards Of Anatolia

+Quote Post
Nariel
mesajMar 13 2010, 06:15 PM
İleti #8

Master Guardsman
Grup Simge

Üye No: 197

Nick: Nariell Nunhorel
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Hoşgeldin. Server için Theo her ne kadar baskın konuşmasa da tabiki Laurelin diyorum. Gel bak beğenmezsen alma. Ayrıca Laurelin'de oynayanların %90'ı WoW'u bırakıp gelen kişiler, belki tanıdık birilerini bulursun.

----------------------

+Quote Post
Darcherillion
mesajJun 12 2010, 10:58 AM
İleti #9

Footman
Grup Simge

Arkadaşlar sonunda vizeler ve finallerden başımı kaldırıp yaşam boyu üyeliğimi alabildim. Şuan için server seçme aşamasındayım. Snowbourn'da 25 lvl Warden'ım var, Grimnwald adında. Ancak oyunun f2p dönmesinden ötürü aklım sürekli Laurelin'de. Sonuçta troll tayfası gelsede Rp'ye bulaşacaklarını sanmıyorum. Bu yüzden Laurelin'de de Aeglen adına bir Warden açtım. Kesin karar verene kadar 2 server arasında gidip gelicem. Umarım hepinizle birlikte mutlu bir birlikteliğimiz olur. Oyunda görüşmek üzere...

+Quote Post
Theodhir
mesajJun 13 2010, 12:42 AM
İleti #10

Sergeant of the Guard
Grup Simge

Irk:
Sınıf:
Meslek:

Tekrardan hoşgeldin,Laurelin serverında online oldukça iletişim halinde olmak ümidi ile...

----------------------

+Quote Post
Darcherillion
mesajJun 13 2010, 11:00 AM
İleti #11

Footman
Grup Simge

Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var. Şimdi ben Warden'ım la içine kapanık, orc avlama düşkünü, savaş manyağı dışlanmış bir Rohan'lıyı canlandırmak istiyorum. Merak ettiğim oyunda raidlere ve pvp'ye katılma şansım nedir? Wow'da hepten dışlanmıştım, insanlar rp serverında olmama rağmen rp yaptığımı analyamamıştı. Burda Laurelin'de hayatta kalma şansım nedir çok merak ediyorum. Eğerki tutunabilirsem Laurelin'de devam edicem.

+Quote Post
Nariel
mesajJun 13 2010, 01:58 PM
İleti #12

Master Guardsman
Grup Simge

Üye No: 197

Nick: Nariell Nunhorel
Irk:
Sınıf:
Meslek:

Çok güzel bir özgeçmiş yazılabilir aslında. Çoluğa çocuğa da karışırsın vs. Biz de ailecek oynuyoruz mesela. İmzam'da signaturu görürsün, Nariel Nunhorel asıl karakterim, RP'ye başladığım günden beri senelerdir aynı ismi aynı cismi kullanırım. Nundo Nunhorel, Nariel'in annesi. Lithniel ise Nundo'nun kardeşi, onun soyadı farklı smile.gif Bunu yapmaya oyundan sıkıldığım dönemlerde yapmıştım. Şuan mesela birisiyle etkileşime geçeceğim zaman Nundo kızı Nariel diye tanıtıyorum kendimi. Tabi Laurelin'de böyle şeyler yapan birçok oyuncu var, hemen hemen hepsinin bir babası, annesi, kardeşi, abisi, dayısı teyzesi falan oluyor. Bazen birlikte geziyorlar vs. Yani hem senin hem çevren için çok zevkli hale gelicektir oyun, devam et wink.gif

Istanceslara katılmak WoW'daki kadar kolay olmasada yine bir fellowa/raide girmen, grubun toparlanması, hazırlanması falan 15-20 dakikayı buluyor. Bu da iyi birşey çünkü içeri giripte başarısız olma ihtimalin var, boşuna zaman kaybı. Baştan sıkı tutuluyor grup üyeleri. WoW'da biliyorsun dungeon sistemini açıyorsun, hangi kısımda oynamak istediğini seçiyorsun 5 dakika sonra sistem seni otomatikman dungeona atıyor. Bu işin kolayı ve burada o düzeni bozman gerekiyor, alışman lazım. Düşük seviyelerde bazen SF (küçük grup görevleri-3 kişilik) görevleri falan olur. Nadiren 6 kişilik görevlerde yer alırsın. (Bunların ilki 20 lvl civarında alınan Barrow downs. Zaten oyundaki ilk instancesın olacaktır) İleriki seviyelerde Moria'ya geçtiğinde o zaman fellow/raid aramaya başlayacaksın. Ama alıştıktan sonra çok kolay geliyor insana.
Detaylı bilgi için forumdaki rehberlere göz atabilirsin.

Eğer rol yapmayı seviyorsan her türlü hayatta kalırsın merak etme. Birde saygı sevgi şart. Misal bir gruba girdiğinde ağzını bozarsan hem atarlar hem ignore ederler karakterini. Sen oyuna bir girde Theo anlatır sana hepsini, ben gelincede ben anlatırım

----------------------

+Quote Post
Theodhir
mesajJun 13 2010, 02:08 PM
İleti #13

Sergeant of the Guard
Grup Simge

Irk:
Sınıf:
Meslek:

Evet doğru demişsin Naricim,roleplay serverında roleplay yaptığın için yadırganmazsın,ha yadırgandığın noktalarda olur ama bunu yapanlar rp oynamayan kişiler olabilir,buda o serverda pek bulamayacağın bişey,çünkü benim gibi fazla rp yapmayan insanlar bile serverın adına ihanet edip tersleme gibi bir girişimde bulunmazlar,en fazla sırtını dönüp giderler,ki ben yapmıştım 1 2 kere kafam bozuk olduğu için biggrin.gif Canlandırmak istediğin karakter gerçekten çok piskopatmış,kolay olmayacaktır senin için tongue.gif Raidlerde genelde rp kendiliğinden daha hafif bir hal alır hatta bazen bir kenara bile koyulur heyecan aksiyon vede aşırı konsantrasyon durumundan,hepsini aynı anda yapmak zor olabiliyor hak verirsinki.Özetle yaptığın rp insanları rahatsız edicek düzeyde olmadıkça laurelinde rp ile ilgili sorun yaşamazsın...

----------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 7th September 2010 - 10:17 AM
Lord of the Rings - Turkey © 2009 / Web Tasarım Gambler13 & SKys -
- IPB Tema Taslağı XGhozt 2007 -