Çok güzel bir özgeçmiş yazılabilir aslında. Çoluğa çocuğa da karışırsın vs. Biz de ailecek oynuyoruz mesela. İmzam'da signaturu görürsün, Nariel Nunhorel asıl karakterim, RP'ye başladığım günden beri senelerdir aynı ismi aynı cismi kullanırım. Nundo Nunhorel, Nariel'in annesi. Lithniel ise Nundo'nun kardeşi, onun soyadı farklı

Bunu yapmaya oyundan sıkıldığım dönemlerde yapmıştım. Şuan mesela birisiyle etkileşime geçeceğim zaman Nundo kızı Nariel diye tanıtıyorum kendimi. Tabi Laurelin'de böyle şeyler yapan birçok oyuncu var, hemen hemen hepsinin bir babası, annesi, kardeşi, abisi, dayısı teyzesi falan oluyor. Bazen birlikte geziyorlar vs. Yani hem senin hem çevren için çok zevkli hale gelicektir oyun, devam et

Istanceslara katılmak WoW'daki kadar kolay olmasada yine bir fellowa/raide girmen, grubun toparlanması, hazırlanması falan 15-20 dakikayı buluyor. Bu da iyi birşey çünkü içeri giripte başarısız olma ihtimalin var, boşuna zaman kaybı. Baştan sıkı tutuluyor grup üyeleri. WoW'da biliyorsun dungeon sistemini açıyorsun, hangi kısımda oynamak istediğini seçiyorsun 5 dakika sonra sistem seni otomatikman dungeona atıyor. Bu işin kolayı ve burada o düzeni bozman gerekiyor, alışman lazım. Düşük seviyelerde bazen SF (küçük grup görevleri-3 kişilik) görevleri falan olur. Nadiren 6 kişilik görevlerde yer alırsın. (Bunların ilki 20 lvl civarında alınan Barrow downs. Zaten oyundaki ilk instancesın olacaktır) İleriki seviyelerde Moria'ya geçtiğinde o zaman fellow/raid aramaya başlayacaksın. Ama alıştıktan sonra çok kolay geliyor insana.
Detaylı bilgi için forumdaki rehberlere göz atabilirsin.
Eğer rol yapmayı seviyorsan her türlü hayatta kalırsın merak etme. Birde saygı sevgi şart. Misal bir gruba girdiğinde ağzını bozarsan hem atarlar hem ignore ederler karakterini. Sen oyuna bir girde Theo anlatır sana hepsini, ben gelincede ben anlatırım